مشاوره حقوقی رایگان - بیمه زنان خانه دار

با سلام
بنده نیروی شرکتی هستم و بیمه شده تامین اجتماعی خانم بنده نیز زیر پوشش بیمه من میباشد. قصد دارم ایشان را تحت بیمه زنان خانه دار قرار دهم .در صورت فوت بنده از مستمری اینجانب برخوردار خواهد شدیا بخاطر بیمه خانه داری از مستمری من محروم خواهد شد؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ از هر دوی آن ها بهره مند خواهد شد . بدین توضیح که خانم شما در صورت شما ، هم از حقوق مستمری شما استفاده خواهد کرد و هم از سایر حقوقی که طبق قانون به ایشان تعلق گرفته است بهره خواهد برد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر یک مستمری و یک حقوق بیمه دریافت کند همان پابرجا می ماند و دیگری قطع میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله هم مستمری شما ، به زوجه تعلق خواهد گرفت و هم مستمری بیمه زنان خانه دار

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

چنانچه تحت پوشش خودتان باشد برخوردار میشه ولی اگه خارج بشه دیگه براساس بیمه خودش

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران یکی از زیرمجموعه‌های «طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی» بوده و در ردیف بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد است.
در این طرح، زنان و دختران رأسا بیمه پردازی می‌نمایند و تأمین امنیت اقتصادی زنان بخصوص در دوران پیری دریافت مستمری و ازکارافتادگی، از مزایای بیمه برای زنان اسـت.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص مستمری شما مشکلی نیست لیکن از دو بیمه هم زمان نمی تواند استفاده نماید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از هر دوی این حقوق بهره مند می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر دو را میتواند بگیرد و فقط زنانی که خودشان شاغل بوده اند می‌توانند علاوه بر حقوق خود حقوق همسر را هم دریافت نمایند