مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبايعه نامه خودرو از طرف خريدار ممكنه؟

سلام من يه خودرو به كسی فروختم روز خريد پرسيدن سالمه من چون ماشين دومم بود سوار نشده بودم زياد گفتم من كه مشكلی نديديم ميتونين هرجا دوست دارين نشون بديم برديم كارشناسی رنگ كه بيرنگ بود كارشناسي كولر كارشناسي موتور
ايشونم چون من پول لازم بودن ٥-٦ تومن زير قيمت بازار با عيب رو دسته موتور و نميدونم افتاب گير و اينا ماشينو قيمت پايين خريد
من از اينترنت مبايعه نامه پرينت گرفتم كه يكي از سطراش درباره اسقاط فسخ نوشته بود
الان به خاطر يه میليوني كه واسه سند گذاشتم هرروز زنگ ميزنن كه اين ايرادو داره و اون ايراد همش تعميرگاه بوده خرج داره و چرا به من نگفتين ايشون همه جا بردن نشون دادن همون روز الان ميتونن معامله رو فسخ كنن ؟ يك هفته ميگذره هنوز سند نزدم به نامشون و پلاكم تعويض نشده
چون پولشو خرج كردم

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به متن قرارداد دارد