مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام. حدود یک ماه پیش که خانم من باردار هم هست از خانه بیرونش کرده ام به دلیل کج خلقی با من و فرزندانم که مادرخانمم و خواهرخانمم درکل در همه موارد زندگی من دخالت میکند و خانم با اس ام س هایی که برایش امده متوجه شدم که این افراد به من و خانواده ام فقط فحش میدهند و حال من قصد طلاق همسرم را دارم و حاضرم مهریش را بدهم ایا زندانی دارم یا نه؟
ممنونم از پیرانشهر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مهریه و حقوق مالی زوجه را بدهید و مرتکب جرم نشده باشید زندان ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پس از پرداخت مهریه وعندالزوم شرایط متناسب میتوانید همسر خود را مطلقه نمایید