مشاوره حقوقی رایگان - ورود به لیست سیاه مالک خودرو

با سلام خسته نباشید
بنده چند روز پیش خودرویی را خریداری کردم که بعد از تفاهم با فروشنده بلافاصله به دفتر ثبت اسناد رسمی رفتیم و ایشان یک وکالت نامه کلی اعم از تعویض پلاک و فروش و ... به بنده دادن و تمام پول خودرو رو تحویل گرفتن. حالا که به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم میگن که مالک توی لیست سیاه اداره مالیاته و نمیتونی تعویض پلاک کنی ولی فعلا خودرو توقیف نیست. فقط مالکش توی لیست سیاهه. فروشنده هم نمیشناسم و دسترسی به ایشان ندارم. نمیفهمم وقتی کسی توی لیست سیاه هست چطور به دفاتر ثبت اسناد ابلاغ نمیشه که بدبختی مثل من که همه زندگیش شده یه ماشین توی همچین دردسری نیفتم. الانم که به دفتر ثبت اسناد مراجعه میکنم میگن که شخص مالک ممنوع المعامله نیست.
خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

متاسفانه در حوزه تعویض پلاک مشکلات مردم زیاد است. بخشی از سر ناآگاهی بخشی به خاطر اختلافات و ناهماهنگی‌های ادارت. در حال حاضر بهتر است یک نامه مکتوب به فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی بزنید و شرح ماوقع را بنویسید و خواستار اصلاح رویه شوید. در غیر این صورت می توانید به یک وکیل مراجعه کنید تا ایشان کارتان را جلو ببرد.