مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دست نیروی انتظامی.

باسلام.من عروسی برادرم بودبعداخرشب یدونه ازاشناهامون که معتادبودگفت بیامنوببرموادبخرم رفتیم درخونه موادفروش پلیس اومد چون عروسی داشتیم گفتم بگیرنم ابروریزی میشه ترسیدم وفرارکردم وحدودنیم ساعت دنبالم کردن وسرعتم180تاهم شدامااخر گفت واینیسی تیراندازی میکنم وایسادم ماشین رفت پارکینگ اماجریان گفتم خودموول کردن حالا ایاجرمی یاجریمه ای گردنمه؟میترسم برم دنبال ماشین.میگم نگیرنم فکرمیکنم بخاطرعروسی برادرم ولم کردن.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مالک ماشین هستید جهت ترخیص می بایست خودتان مراجعه نمایید . انشاالله موردی نباشد . با بیان شما فقط تخلف رانندگی است .