مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. من و همسرم به مشکل برخوردیم و مهریه همسر من 19مثقال و نیم طلا هستش همراه با یک سفر حج. و پشت قواله هم وسایل منزل اعم (یخچال. تلویزیون. وسایل اشپزخانه و...) هستش و من هم هیچ اموالی ندارم برای پرداخت مهریه. ایا وسایل پشت قواله که توان خریدش رو ندارم چگونه باید پرداخت کنم ایا من رو به زندان میندازن . لطفا راهنمایم کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر ازدواج نکرده اید الزامی به تهیه آن لوازم نیست.
زوجه فقط میتواتد مهریه خویش را مطالبه کند . شما دادخواست اعسار و تقسیط بدهید.