مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پس از امضای برگه اورژانس در تصادف جرحی

چند روز قبل از پشت به ماشینمون زدن و طرف مقصر شد .....که علاوه بر خسارت به ماشین و افت اون منجر به ضربه به سر پسر 7 ساله ام شد و سرش باد کرد و کبود شد ....همونجا زنگ زدن اورژانس اومد من حالم اصلا خوب نبود و فقط گریه میکردم اصلا متوجه نبودم چکار میکنم چون پسرن ترسیده بود از امبولانس پیادا اش کردیم و کارشناس اورژانس از پدر بچه رضایت گرفت تو یه برگه کوچک و پسرم رو با ماشین شخصی به بینارستان بردیم و پزشک بعد از معاینه نوشته ترومای سر با توجه به اینکه اورژانس رو فرستادیم رفته و برگه رضایت رو داخل اورژانس امضا کردیم وکروکی رو خسارتی کشیدن البته بعدا نظریه کارشناسی مبنی برحرحی بودن تصادف رو اضافه کردند و با ماشین شخصی بچه رو بردیم بیمارستان آیا میتونم شکایت کنم از مقصر بابت صدمه بدنی پسرم و و دیه و ارش فرزندم رو بگیرم؟