مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با چک صیادی

سلام و عرض ادب...بنده اجناسی رو به دو نفر که اومده بودن فروشگاهمون با چک صیادی به مبلغ 300 میلیون فروختم...اون دو نفر هم گفتن که چک معتبر یک نفر دیگه ای رو تحویل میدهند...تمام استعلامات روی چک انجام دادیم و طرف وضعیت سفید بود...امضا مشکلی نداشت و کلا قلم خوردگی هم نداشت...تاریخ چک برای یک ماه بعدش بود..وقت سر رسید پول نداشت و چک برگشت خورده و تحقیق کردم طرف الان چندین چک برگشتی داره و گوشی اون دو نفر که اومده بودن و هم صاحب حساب خاموش هست...فیلم فروشگاه هم هست که اون دو نفر اجناس ما رو تحویل گرفتند...آیا میتونیم از صاحب حساب و این افراد بعنوان کلاه بردار شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بابت تحویل جنس طلق فیلم دوربین و شهادت شهود می توانید دادخواست بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به نظر خیر، با بیان شما ، می بایست از طریق دادگاه حقوقی طرح دعوا و مطالبه وجه چک نمایید .
اگر دلیلی بر کلاهبرداری دارید شکایت کیفری نمایید تصمیم و تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد .