مشاوره حقوقی رایگان - موتور

سلام موتورم پلیس به دلیل نداشتن گواهی نامه توقیف کرده مدارک موتور همه چی هست اما قولنامه ای خریدم بنامم نیست مدارک. چطوری موتور در بیارم از پارکینگ ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

موتور فقط تحویل مالک رسمی داده می شود . با مالک هماهنگ نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به اینکه موتور شما توسط پلیس توقیف شده است و برای آن گواهی نامه‌ای در اختیار ندارید، شما باید ابتدا به نزدیک‌ترین دفتر پلیس یا دادگستری مراجعه کرده و اطلاعات مربوط به مالکیت موتور و خرید قولنامه را به آن‌ها ارائه دهید. اگر مالکیت موتور به نام شما ثبت شده است، شما می توانید با ارائه مدارک و مستندات مربوطه، از جمله قولنامه خرید، به دفتر پلیس یا دادگستری مراجعه کرده و درخواست برای آزادسازی موتور خود را ارائه کنید. در صورتی که مالکیت موتور به نام شخص دیگری ثبت شده است، شما باید با این شخص تماس بگیرید و با او توافق کنید تا او به عنوان مالک موتور، با ارائه مدارک و مستندات مربوطه، درخواست برای آزادسازی موتور خود را ارائه کند.