مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم الارث

سلام، زمینی حدود 600متر در کنار روستا داریم، که قدیم جای خرمن بوده الان در بافت روستا هست و اطرافش خانه سازی شده! 3ورثه در این زمین شریکیم.
2نفر از وراث حاضر به فروش یا تقسیم نیستن. زمین مذکور و زمین های مشابه، هیچ سند یا مدرکی ندارند! فقط روستایی ها میدانند که فلان زمین از قدیم جای خرمن چه کسب بوده و مال چه کسی هست.
بنده بعنوان یک شریک و ورثه درخواست فروش یا تقسیم سهم خودم را دارم، با توجه به اینکه از قدیم هیچ سندی ندارد، چطور و با چه مدرکی دادخواست بدم، که سهم من از زمین فوق را بدهند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا درخواست تحریر ترکه متوفی را به شورای حل اختلاف محل بدهید ، سپس دادخواست تقسیم ترکه را به دادگاه تقدیم نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به اینکه زمین مذکور هیچ سند یا مدرکی ندارد، برای اثبات مالکیت سهم شما در آن، بهتر است از راه هایی مانند شواهد و مدارک دیگری استفاده کنید. برای مثال، می‌توانید با استفاده از شواهد و مدارکی مانند شاهدان و مطلعین، برای اثبات شرکت شما در مالکیت زمین مذکور در دادگاه شهرستان خود اعتراض کنید. در صورتی که دادگاه اعتراض شما را پذیرفت، ممکن است به شما اجازه دهد تا سهم خود را در زمین فروش یا تقسیم کنید.