مشاوره حقوقی رایگان - چگونه طلاق غیابی بگیرم؟

سلام
من سال 1382 با مردی ازدواج کردم و ازدواج در دفترخانه ثبت شد. سال 1384 همسرم شناسنامه را برای گرفتن کارت ملی ارسال کرد که نه شناسنامه آمد و نه کارت ملی. متوجه شدیم شناسنامه جعلی بوده. به صورت توافقی و شرعی از هم جدا شدیم و متن طلاقنامه شرعی را که خطبه خوان و شهود امضا کردند دارم. الان شناسنامه خودم هم گم شده است. برای دریافت المثنی از من طلاقنامه رسمی می خواهند. هیچ دسترسی به همسر قبلی هم ندارم. باید چه کار کنم. در ضمن بعد از آن تا کنو ن مجردم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه ازدواج شما به صورت رسمی در دفترخانه ثبت شده است برای طلاق باید دادخواست طلاق می دادید و حکم طلاق از دادگاه می گرفتید سپس می توانستید با نامه دادگاه در دفترخانه طلاق را ثبت کنید.
این طلاق شما غیر قانونی است و اعتباری ندارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست طلاق به دادگاه خانواده تقدیم نمایید .مدارک خود را ضمیمه و شرح ماوقع را در دادخواست خود بیان نمایید . اگر ادرسی از وی ندارید مجهوالمکان اعلام نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در صورتی که شما به دنبال دریافت المثنی از طلاقنامه رسمی هستید و اطلاعات همسر قبلی خود را ندارید، بهتر است ابتدا در دفترخانه ازدواج محل ثبت ازدواج خود بازدید کرده و با ارائه مدارک مربوطه، اقدام به دریافت المثنی از طلاقنامه رسمی کنید. در صورتی که به دلیل از دست رفتن شناسنامه همسر قبلی‌تان، امکان دریافت طلاقنامه رسمی از دفترخانه وجود ندارد، می‌توانید با تهیه مدارک لازم و مراجعه به دادگاه، از طریق روش طلاق غیابی، اقدام به دریافت طلاق بکنید. مراجعه به وکیل متخصص در امور حقوقی و خانواده نیز می‌تواند به شما در این موضوع کمک کند و بهترین راهکار را برای شما مشخص کند.