مشاوره حقوقی رایگان - وكالت بلاعزل

با سلام
من پدرم ١٠سال پيش به جرم تيراندازی به فرماندار زندان رفت و در زمان زندانی بودن و شكنجه و به حال مرگ به برادرش برای ملكی وكالت بلاعزل داده و الان می خواهد ان وكالتو باطل كند ايا بخاطر شرايط روحی روانی كه ان زمان داشت می تواند وكالت بلاعزل را باطل كند؟! اگه راهی هست ممنون ميشم كمک كنيد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بخاطر شرایط روحی روانی خیر.
اما دو راه دارد 1ـ خودش موضوع وکالت را انجام دهد. مثلا اگر کالت در فروش خانه بوده خودش بفروشد. حالا به هرکس. از جمله فرزند.
2ـ یک نفر وکیل دیگر ضم کند. در این خصوص حضورا به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده و ضم وکیل کند.