مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام. بنده بخاطر مهریه ام که اجرا گذاشتم ماشین شوهرم رو توقیف کردم که متاسفانه سندش را به نام شخص دیگری زده و وقت نکرده بود تعویض پلاک کند برای همین پلاک هنوز به نامش بود و ماشین توقیف شده ولی من هنوز نتونستم ماشین روبگیرم چون ماشین رو قایم کرده اند ومیگویند که ماشین رو فروختن،والان بعداز یکسال برای من ابلاغیه آمده که اون شخصی که سند به اسمش هست شکایت کردن که چرا اموال من رو توقیف کردین،الان من میخوام بدونم که چجورمی تونم اون ماشین روازشون بگیرم،آیا میتونم علیه اون شخصی که سندبه نامش هست شکایت بزنم وماشین رو بخوام؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تاریخ توقیف شما بعد از معامله خودرو بوده یعنی خودرو متعلق به زوج نیست و رفع توقیف میشود. اما اگر توقیف بعد از معامله بوده ، اساسا معامله باطل است. زیرا نسبت به مال توقیف شده هر گونه نقل و انتقال باطل و بلااثر است