مشاوره حقوقی رایگان - نمونه شرح خواسته در شکایت از کارفرما

احتراما به استحضار میرساند که این جانب به مدت سه سال در شهرک صنعتی مشغول به کار بودم متاسفانه درتاریخ96٫10٫17 قرارداد یکطرفه توسط کارفرما تنظیم گردیده بود که این جانب به علت ترس از دست دادن کار مجبور به امضا قرارداد شدم که در قرارداد ذکر شده بود تمامی حق و حقوق از جمله عیدی و پاداش، سنوات، اضافه کاری، مرخصی، بن کارگری و... را کارگر دریافت نموده تا اینکه درتاریخ96٫11٫5 از طرف کارفرما منع کار شدم (به اتهام کسری صندوق) ضمنا مدت 31ماه به صورت 11ساعت کار روزانه و 5ماه به صورت شبانه روزی 48 به 48 مشغول به کار بودم.
قرارداد اولیه به صورت شفاهی و با ضمانت یک فقره سفته به مبلغ ده میلیون تومان نزد کارفرما بوده است.
آخرین مبلغ حقوق دریافتی 1،350،000تومان بوده است.

متن بالا شرح خواسته اینجانب میباشد
لطفا راهنمایی کنید که آیا به نتیجه میرسم... ممنون.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ماشاالله خودت یک پاوکیل هستید،خوب نوشتید.موفق باشید

یک وکیل

متن خوبه انشاالله که به نتیجه مطلوب برسید