مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف پرداخت شارژ واحد های بزرگتر از سایر واحد ها تا دو برابر

ساختمان ما 8 واحد 80 متری دارد که دو واحد آن دست یک خانوار است میخواستم بدونم آیا این خانواده برای پرداخت هزینه های شارژ تعمیرات آسانسور و هزینه مشاعات مثل رنگ آمیزی راه پله ها و هزینه خرید لامپ و هزینه های این شکلی باید دو برابر سایر واحد ها پرداخت کند یا بدلیل اینکه یک خانوار است مثل بقیه می بایستی به یک اندازه شارژ پرداخت کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

رویه این است که هر واحد جداگانه شارژ را پرداخت نمایند . لیکن تصمیم مجمع عمومی و هیئت مدیره و اساسنامه ساختمان ملاک عمل است .