مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید خواهر من حدود دو ماه پیش با یه پراید تصادف کرد عابر پیاده بود ولی چون بدنش داغ بود گفت چیزیم نیست و ماشین شماره پلاکش رو داد با شمارشو ولی بعد از اینکه فهمید خواهرم آسیب دیده زد زیر همه چیز اما یک دوربین مداربسته فیلمش رو گرفته خواهرم شکایت کرد و موند منتظر پیامک از دادگاه الان بعد از دوماه میگن پرونده بسته شده باید چیکار کنه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست علت را جویا شوید به دادگاه مراجعه و اگر حکمی صادر شده می توانید در مهلت مقرر اعتراض نمایید .