مشاوره حقوقی رایگان - امکان ادامه اشتغال کارمندان فوق لیسانس یا دکترای شهرداریها و داشتن پست ثابت سازمانی تخصصی

باسلام و عرض ادب..... بنده کارمندرسمی یکی از شهرداریهای استان تهران هستم که دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس و پست ثابت سازمانی معاون(کارشناس ارشد-تخصصی) یکی از سازمانهای آن شهرداری میباشم و درزمانی که سابق ام 30 سال تمام میشود؛ سنم حدوداً 52 سال خواهدشد.
حقیقتاً با مرور نظرات وکلای گرامی در سایتهای گوناگون و همچنین آراء دیوان عدالت اداری، متوجه نشدم که آیا درصورتیکه اینجانب تمایل به ادامه کار تا 35 سال سابقه را داشته باشم، شهرداری میتواند غلیرغم تمایل بنده به ادامه کار تا 35 سال سابقه، درخصوص بازنشسته کردن بنده اقدام نماید؟؟؟