مشاوره حقوقی رایگان - حکم گواهینامه شکسته چیست ؟

سلام خسته نباشید ببخشید بنده هنوز زمان گواهینامه ام تا 3 سال مونده ولی کارت فیزیکیش شکسته سوال بنده اینکه حتما باید تعویضش کنم یا از نظر قانونی دارای گواهینامه هستم اگر زمانی تصادفی صورت بگیرد به هر نحو و یا پلیس راه جلوی من را بگیرد باید فیزیک سالم این همراه بنده باشد یا خیر در سیستم ثبت شده است ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در حال حاضر گواهینامه های رانندگی در سیستم راهور ثبت شده است . جهت اطلاع به الزام تعویض به دفاتر پلیس10 مراجعه فرمایید .