مشاوره حقوقی رایگان - انقضای وکالتنامه انتقال مالکیت خودرو

با سلام و تشکر بابت پاسخگویی
سال گذشته خودرویی خریدم و مالک آن وکالتنامه تام الاختیار برای انتقال مالکیت و تعویض پلاک با اعتبار 2ماهه برای من تنظیم و امضا نمود
متاسفانه بدلیل مشکل فنی خودرو و عدم صدور گواهی معاینه فنی، تعویض پلاک در موعد مقرر انجام نشد

پس از آن مالک خودرو علیرغم رضایت برای صدور مجدد وکالتنامه، پاسخگوی تلفن نیست و از صدور مجدد وکالتنامه امتناع می ورزد

در حال حاضر به جز کا ت سبز، سند کمپانی،کارت سوخت و وکالتنامه منقضی شده مدرک دیگری دال بر معامله و خرید خودرو ندارم، آیا امکان پیگیری قضایی وجود دارد؟

در صورت مثبت بودن جواب روش اقدام را راهنمایی فرمائید
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده تقدیم دادگاه نمایید . می بایست اثبات نمایید اتومبیل را خریداری و عقد بیع حتی شفاهی صورت گرفته است . ملاک تشخیص قاضی می باشد .