مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

به من زنگ زدن گفتن برنده سیم کارت912 شدیبا شماره 444 وبقیش هن رنده شما با تراکنش بالایی که درپست داشتی برنده شدی اسمت دراومده این سیم کارت از طریق پست برات ارسال میشه با هزینه 248ت با پرداخت آن به پست سیم کارت رو میگیری سیم کارتش بیرون گفت 10 م ت آیا درست میگه بگیرم یانه ولی خودم فکر میکنم کلاهبرداره یا سیم کارتش سوخته یا اصلا چیزی خبری نیست

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باور نکنید. خرید یا انتقال سیم کارت فقط در دفاتر دولت الکترونیک و نمایندگان رسمی اپراتورها امکان پذیر است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نمایندگی شرکت همراه اول موضوع را پیگیری کنید.