مشاوره حقوقی رایگان - تغییر ماشین حواله

سلام من یک حواله 1سال پیش فروختم ماشین سمندسورن بوده یک ماه قبل تحویل پیامک اومد که میتونی به پارس تیوفایو تغییر بدی ایا من میتونم مدعی بشم که قیمت حواله سمند با تیو فایو فرق داره و ادعا پول بیشتر کنم و اگر هم خریدار قبول نکرد تیوفایو رو خودم بردارم وسمندشو براش بخرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در اصل مطابق شرایط خودروسازان فروش حواله ممنوع می باشد .مفاد قرارداد شما ملاک عمل است .
بهتر است صلح نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه اینکه شما حواله را انتقال داده اید و این حق تغییر برای حواله بده است به نظر بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.