مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بر سر سود دوران مشارکت در خرید اپارتمان

با سلام من آپارتمانی که را از شخصی خریدم که ایشان آن را به صورت پیش فروش خریداری کرده بود . در قرارداد ایشان با سازنده گویا سود دوران مشارکت بر عهده خریدار گذاشته شده اما ایشان در زمان فروش آپارتمان به من هیچ صحبتی در این مورد نکرد و قراردادی که با من نوشته شد نوشته شده مبلغ وام 80 میلیون تومان و یا مبلغی که کارشناس بانک تایید کند . کارشناس بانک تایید کرد که در روز معامله ملک به بانک مبلغ 93 (مبلغ اصل وام بدون سود می باشد یعنی اگر میخواستم سند رو آزاد کنم 93 تومن باید پرداخت میکردم)میلیون بدهکار میباشد اما متاسفانه فروشنده این را قبول ندارد و میگوید سود دوران مشارکت به عهده خریدار هست در صورتی که در قرارداد من چنین چیزی رو به عهده نگرفته امبفرمایید حق با چه کسی است؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است .بهتر است مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری ببرید تا مطالعه نماید و مشاوره دقیق دریافت نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه در قرارداد شما قید نشده شما مسئولیتی ندارید .