مشاوره حقوقی رایگان - بیمه خودرو

با سلام و خسته نباشید
من خودرویی رو در سال 98 از شخصی خریدم و بلافاصله پلاک و سند هم زدم و همون سال هم بیمه رو به اسم خودم تغییر دادم چون توافق کرده بودیم که ماشین رو با تخفیفات بیمش بفروشم 65 درصد تخفیف
اما امسال بعد گذشت 4 سال دیدم ک تمام تخفیفات من رو ازم کم کردن و 5 درصدش کردن پرسیدم از نمایندگی گفتن صاحب قبلی ماشین الحاقیه گرفته از سال 98 تخفیفات رو برداشته آیا این قانونیه آخه بخشنامه تغییر مالکیت تخفیفات از سال99 اجرایی شد و قبلش با ماشین قابل خرید و فروش بود تخفیفات بیمه و منم با بیمه خریده بودم
ممنون میشم راهنماییم کنید