مشاوره حقوقی رایگان - فراری از زندان

با سلام خسته نباشید یکی از بستگان نزدیک‌ما در سال 82 ب جرم مواد مخدر ب 18سال حبس متهم شد و با تحمل نه ماه حبس به مرخصی امد و دیگر نرفت و در این بین یکبارهم دوباره ب دلیل دعپا دستگیر شد ولی قاضی اصلا راجب فراری بودنش حرفی نزد تا اینکه امروز برای صاحب سند ابلاغیه رفته که باید متهم را تحویل دهد مخوام بدونم بعد رفتنش چه مشکلی رو به روش هست؟؟؟و اگه میدونید خواهشا بگیر راهش جیه خیلی ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست متهم را معرفی نمایید یا اگر زندان است محل حبس وی را به دادگاه معرفی نمایید .