مشاوره حقوقی رایگان - ناپدری بد

من 34 سال سن دارم و مجرد و از ده سالگی ناپدریم وارد زندگی ما شده و عقد نیستن و مادرمو صیغه کرده چند سال پیش چند بار ناپدریم خواست ک با من رابطه برقرار کنه من حتی به مادرم گفتم ولی مادرم قبول نکرد کلی به من بدو بیراه گفت حتی از خونه رفتم ولی بخاطر مادرم برگشتم و الان با مادرم رفتار خوبی نداره و همش با قیافه وارد خونه میشه و سر چیزای کوچیک حتی غذا سر مادرم داد میزنه
6 سال از مادرم کوچیکتره و یکبار به مادرم خیانت کرده من واقعا خیلی وقتا تو ذهنم میکشمش واقعا ازش نفرت دارم فقط بخاطر مادرم تحمل میکنم میخواستم بدونم واقعا با این آسیب روحی ک به من داره وارد میشه باید مستقل زندگی کنم؟ یا تحمل !

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با خودتان است . بهتر است با اورژانس اجنماعی 123 تماس حاصل فرمایید .