مشاوره حقوقی رایگان - اموال تبعه با نام همسر ایرانی

سلام تبعه خارجی هستم که بیش از 40 سال در ایران اقامت دارم و با یک خانم ایرانی ازدواج کردم و دارای 6 فرزند هستم.  تمام اموال من به نام همسرم ثبت شده است و الان همسرم به بیماری لاعلاج مبتلا شده است، من نگرانم بعد از فوت مادرشان با تقسیم ارث و از دست دادن همه چیز ، برای رهایی از این مشکل چه کنم؟  متشکرم.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بنام شدن اموال غیر منقول به نام اتباع بیگانه می بایست مطابق آیین نامه چگونگی تملک اموال غیر منقول اتباع بیگانه غیر مقیم هیئت وزیران انجام شود .
می توانید به وزارت امور خارجه مراجعه نمایید