مشاوره حقوقی رایگان - سفته جهت حسن انجام کار

سلام برای کار در آموزشگاه زبان از من سفته دریافت کردن و قرار داد نوشتیم ولی قرار داد رو به من ندادن و پیش خودشون نگه داشتن، روی برگ سفته هم نوشتم در وجه حسن انجام کار، ولی کارفرمام آدمیه که خیلی اذیتم میکنه از روش تدریسم ایراد گرفته و گفته روش تدریس تو باعث شد کلاس اون جذابیت رو نداشته باشه و یک دانش آموز از اومدن به آموزشگاه صرف نظر کنه، در صورتی که من همه ی تلاشم رو برای تدریس میکنم، فقط یک جلسه شروع شده بود کلاس که اینطوری کرد. الان میخوام باهاشون قطع همکاری کنم و مدارکمو پس بگیرم آیا اون میتونه امتناع کنه و بهم نده سفته رو؟ و یا طلب وجه سفته رو بکنه؟یا به نوعی وجه خسارت چون یک دانش آموز اول ابتدایی از کلاس خوشش نیومده ادامه نداده؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است به مفاد قراردادخود رجوع نمایید .