مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه به صورت شراکتی

سلام وقت بخیر
2 نفر به صورت شراکت و به نسبت سهم الشرکه 10درصد(نفر اول) و 90 درصد (نفر دوم)خانه دو طبقه به علاوه پارکینگ را خریداری میکنند، صاحب سهم 10 درصد ، پارکینگ را با هزینه خود تبدیل به نشیمن می‌کند، آیا پس از پایان شراکت این هزینه سبب می‌شود سهم الشرکه این شخص افزایش یابد ؟ یا این هزینه به قیمت روز و به نسبت سهم الشرکه باید بین دو شریک تقسیم شود؟
)فرض سوال در صورتی لست که هیچ توافقی در مورد هزینه بین شرکا نبوده
،ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه تصمیم در مال مشاع می بایست با رضایت تمام شرکا باشد .