مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش مدیریت ساختمان در ساختمان

ساختمان 21 واحدی بنده مدت 10 سال امور اجرایی ساختمان را انجام میدهم یک مالک دیگر که چند ماه است از ساختمان رفته عنوان مدیر ساختمان را داشت ولی چون کارهای ساختمان را من انجام میدهم همه مرا بعنوان مدیر میشناسند همسر بنده هم مدیر مالی بوده و واریز های شارژ به حساب ایشان انجام میشود. اکنون من اعلام استعفا کردم و دعوت به جلسه دادم ولی تعداد حاضرین از نصف کمتر بود و در همان جلسه هیچ کس حاضر به پذیرش مدیریت نیست! حال چه باید کرد من بخاطر مسئولیت های حقوقی مدیر ساختمان نمیخوام مدیر باشم ضمن انکه مشغله کاری زیادی دارم، الان تکلیف چیست چکار باید کنم وقتی هیچ یک از واحدها حاضر به پذیرش مدیریت نیست لطفا راهنمایی بفرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد اساسنامه ساختمان یا تصمیمات مجمع عمومی آن ملاک عمل است.