مشاوره حقوقی رایگان - خرید فروش زمین

سلام من 8سال پیش زمین در شمال داشتم و فروختم خریدار با دست نوشته یک وکیل (بیع نامه قطعی غیر منقول) امضا گرفته و دو فقره چک تحویل دادن و هیچ کدام از چک ها پاس نشد و صاحب حساب چک ها هم پیدا نشد چیکار باید کرد

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست به مفاد قرارداد فی مابین رجوع نمایید اگر حق فسخ دارید دادخواست فسخ معامله را تقدیم دادگاه نمایید.
بهتر است قراردادخود را نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید تا قراردادمطالعه و مشاوره دقیق دریافت نمایید .