مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه و مهریه

سلام. 10 سال هست ازدواج کردم. شوهرم هیچی نداشت نه کار نه خونه و نه پول. پدرم خونه و ماشین تهیه کرد. ایشون فقط کار میکنه و ده بار عوض کرده کارشو. خودم هم کار میکنم و هزینه های خودم رو خودم میدم و مایحتاج منزل رو بخشیش رو من خرید میکنم. فکر می‌کنم اشتباه بود هر خرجی برای خونه. معلوم هم نیست حقوقش خرج چی میشه. همیشه هم میگه ندارم.
آیا من میتونم درخواست تهیه منزل بدم چون خونه پدرم زندگی میکنم و واقعا دلم نمیخواد دیگه ببینمش و شاید اینطوری بشه و میدونم که نمیتونه. الان هم میخواد بره کشور دیگه ای که برادرش هست و دنبال کار بره البته هنوز قطعی نیست.
خسته شدم. طلاق نمیخوام ولی با این دو موضوع میخوام دردسر بسازم براش و به خاطر مهریه هم ممنوع الخروج بشه.
حقوقش چهارده تومنه. که نمیتونه مهریه بده و هیچ چیز دیگه ای هم به اسمش نداره.
اگر این دو راهکار انجام شدنی هست لطفا بفرمایید
آیا چون در منزلی ساکن هستیم دیگه میتونم درخواست تهیه مسکن بدم که خودش تهیه کرده باشه.
و اینکه نفقه رو درخواست کنم چطور ثابت کنم خودم خرجم رو میدادم مثل دار و دکتر و آزمایش و آرایشگاه و لباس و ...
نه اینکه اصلا نداده ولی در حد خورد و خوراک بوده.
ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که منزل متعلق به شوهرتان نیست و قراردادی مبنی بر اجاره با پدرتان ندارد ، بله می توانید تقاضای تهیه مسکن مناسب نمایید . دادخواست نفقه نیز می توانید تقدیم دادگاه نمایید ، توجه داشته باشید نفقه شامل مسکن، آذوقه و.. می باشد .
به هرحال تشخیص وتصمیم گیری با دادگاه رسیدگی کننده می باشد .