مشاوره حقوقی رایگان - فريب در گرفتن اثر انگشت

پدربزرگم درسال ٥٧ مرحوم شد واز اوملكى به فرزندان خود ٤ پسر و ٢دختر و همسرش به ارث رسيد بعداز ٤سال پسركوچك و مجرد او نيزفوت شد،و پسربزرگش بهمراه خانواده بمنظور رهايى مادربزرگ از تنهايى به ملك موروثى نقل مكان كرد در سال ٩٠ يكى ازدختران براى سهم الارث خوددادخواست ارائه كرد كه دايى بزرگم مبايعه نامه اى جعلى را ارائه كرد كه مهمور به مهر دفترطلاق و ازدواج بود و امضاى همه ورثه را داشت درحاليكه مادرم بيسواداست و امضا تدارد طبق نظركارشناس جعل امضاى مادرمن اثبات شد و ازانجاكه دايي من بيمارى سرطان داشت مادرم از شكايت كيفرى جعل گذشت وطبق گزارش اصلاحى دايي ام مازمربه دادن مثل و درصورت تعذر بهاى سهم الارث مادرم شد ساير ورثه هم بحزمادربزرگ كه بعلت كهولت سن درجلسه دادگاه حضور نداشت،بعلت بيمارى برادر جاعل از شكايت كيفرى منصرف شدند و اعلام كردند ملك فعلا درتصرف برادر بيمار و مادرشان است اما قاضى براى صدور قرارمنع تعقيب ازوكيل مادرم خواست صورتحلسه اى تنظيم كند مبنى براينكه سايرورثه حصه خودرا بخشيده اند و ازانجاكه سايرورثه بيسواد وسالمندبودند اين صورتحلسه رابه خيال انصراف از شكايت كيفرى امضاكردند پس ازيكماه دايي ام فوت شد و ورثه او مادربزرگ را ازمنزل بيرون كردند و مدعى شدند طبق مبايعه نامه جعلى همه ى ملك متعلق به انان است پس شكايت ساير ورثه دادگاه باستناد ان صورتجلسه ورثه را مق ندانست و اعلام كرد سهم مادربزرگ طبق مبايعه نامه فروخته شده از مادربزرگم بافريب اثرانگشت گرفته شده و جالب است كه مهرى از ايشان ساخته شده و پاى اثرانگشت زده شده درحاليكه مادربزرگم اصلا مهر نداشته بعداز درخواست تجديد نظر وراث دايي مرحومم هبه نامه هايى جعلى به تاريخ ٧ سال پس ازمبايعه نامه ارائه كردند كه ساير ورثه سهم الارث خودرا به دايي جاعل هبه كردند و اثرانگشتى ازمادربزرگ نيست و فقط مهمور به مهرى است كه مادربزرگ ندارد طبق استعلام از ثبت اين ملك بنچاقى بنام پدربزرگم دارد و مالك رسمى ندارد ضمنا بعدازفوت دايي جاعل ورثه اش مبلغ ٢٠ م به حساب دادگاه بخيال پرداخت سهم الارث مادرم واريزكردند كه مادرم بعلت عدم پذيرش مبلغ و درخواست عين ملك خود انرا تاكنون دريافت نكرده لطفا راهنمايي بفرماييد چگونه سايرورثه ميتوانند به حقوق خود برسند

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که سوال مطرح شده ابعاد مختلفی دارد ،شما می بایست مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و وکیل با مطالعه اوراق ومدارک و محتویات پرونده مشاوره دقیق به شما ارائه دهد .