مشاوره حقوقی رایگان - بستن راه لوله کشی آب بدون اطلاع به همسایه

سلام همسایه طبقه پائین حدود 2 هفته است که از خونه نقل مکان کردند واز اون روز دیگه ما در طبقه بالا آب نداریم. زمانی هم که با لوله کش و کارشناس تماس گرفتم گفتن مشکل داخلیه و احتمالا تو طبقه پایین والف گذاشته که از عبور آب به طبقه بالا جلوگیری میکنه. میخواستم ببینم میشه شکایت کرد و اگه میشه چجوری یا کلا چه کاری میشه کرد که بیاد والف رو باز کنه.