مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

سلام وقت بخیر ما تو طبقه بالا یه خونه 2 طبقه زندگی می‌کنیم. الان نزدیک 2 هفته است که صاحب خونه طبقه پایینی نقل مکان کرده و از اون روز داخل حیاط فشار آب خیلی زیاده ولی دیگه طبقه بالا هیچی آب نمیاد. با کارشناس و لوله کش هم تماس گرفتم گفتن مشکل داخلیه و احتمال داره که لوله کشی روکار کرده باشن و والف سر راه گذاشته باشن. میخواستم ببینم میشه شکایت کرد و اگه آره که کجا و چجوری یا یکاری کرد که بیاد والف رو باز کنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است با همسایه خود مذاکره نمایید . می توانید دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی به شورای حل اختلاف تقدیم نمایید .