مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

یه سوال مهمی دارم از وکلای محترم لطفا هرچه سریعتر راهنمایی کنید.
چند سال پیش پس از فوت پدر بزرگم خانواده پدریم انحصار وراثت کردن و امسال بعد از فوت مادر بزرگم تصمیم به فروش خونه گرفتن
برای فروش باید به یک نفر وکالت تام بدن ولی بینشون اختلاف هست و هیچ کدوم راضی نیستن که کسی بینشون وکالت تام داشته باش الان به دونفر میخوان وکالت بدن بقیه
سوال من اینه اگه از 8تا بچه یکیشون وکالت نده میشه خونه رو فروخت و کاری کرد؟
پدر من نمیخواد به هیچکدومشون وکالت بده چون چند سال پیش عموهام نصف ارثیه رو بالا کشیدن و حتی همین خونه رو هم چند بار با قولنامه فروخته بودن که معامله فسخ شد
گفتن که شکایت میکنیم ازت سهمت دولت برمیداره درسته آیا؟
آیا بندی تبصره ای چیزی هست موقع دادن وکالت قید بشه که اگه بعد انجام معامله خواستن بزنن زیر همه چیز مانع بشه؟
لطفا راهنمایی کنید ما الان باید چیکار کنیم وکالت بدیم امکان کلاه رفتن سرمون هست اگه وکالت ندیم همین طوری میمونه
لطفا درج کنید و جواب بدید خیلی حیاتی و مهمه.

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
ميتوانيد با مراجعه به وكيل پايه يك دادگستري جهت فروش و تقسيم اموال موروثي اقدام كنيد

یک وکیل

وکالت بدین