مشاوره حقوقی رایگان - انباری در سند نیست

با سلام و احترام
سال 1400 آپارتمانی خریداری کردیم که در مبایعه نامه دارای شش دانگ انباری قید گردیده است اما بعد از اخذ سند متوجه شدیم که ملک فاقد انباری است و انباری در سند نیست. اگر شکایت کنیم نتیجه ای دارد؟ شکایت در چه موردی مطرح شود؟
متشکرم

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام بله می توانید این موضوع را در دادگاه طرح کنید و با نظر کارشناسی مبلغی از ثمن معامله کسر خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید اسارت خود را از طرف مقابل مطلب نمایید ایشان با پارکینگ فروخته است و می‌بایست مابه تفاوت رو به شما برگرداند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید