مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری فحاشی در واتساپ

سلام وقت بخیر
بنده بعد در حین مکالمه با مدیریت داخلی شرکت توسط کارفرما مورد تمسخر قرار گرفتم (بنده لب شکری هستم)
پس از قطع شدن تماس برای ایشان پیامی مبتنی بر اینکه اگر جرات دارند به خودم حرف بزنن براشون ارسال کردم و ایشون طی چند پیام شروع به فحاشی کردند. با توجه به اینکه بنده مدرکی برای اثبات گفتگوی تلفنی ندارم و در ظاهر اولین تنش از طریق پیام واتساپ بنده صورت گرفته آیا امکان آن وجود دارد که بتوانم بابت فحش ناموسی این شخص در مراجع قضایی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست مدارک و ادله قوی نسبت به ادعا خود داشته باشید یا شهود معتبر ، در نهایت تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد .