مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

باسلام و صبح بخیر ، بنده چند روز پیش برای یک سایت اینترنتی که میخواستم تو سایتشون عضو بشم مبلغ ده هزارتومان را قرار بود بفرستم که در هنگام ارسال مبلغ دو میلیون تومان از حساب بنده کسر شد، البته رمز پویا را وارد کردم وگرنه نمی‌دونم چه بلایی سرم میومد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید شکایت کنید یا با در دست داشتن پرینت حساب و مدارک به پلیس فتا مراجعه نمایید