مشاوره حقوقی رایگان - نرخ حق الوکاله

آقایی بعنوان مدیر پروژه برادرم را گروگان گرفته بود و ایشان صاحب نفوذ است به گفته خودش در کیش، برادرم فرار و به فرودگاه رفته که آنجا افراد آن آقا باز میخواستند برادرم را به زور سوار ماشین کنند که با مداخله ماموران فرودگاه دستگیر و گزارش پلیس امنیت فرودگاه تهیه شده و تمام اون افراد اسم اون آقا را ذکر کرده اند. در حال حاضر با تهدید اعلام میکنه باید بیخیال بشی وگرنه با قلدری تمام میگه با پول همه را میخرم. در صورتی که گزارش پلیس فرودگاه و اعتراف افراد هست که اقدام به خفت گیری و آدم ربایی کردند و مضافا شهادت ماموران انتظامی فرودگاه هم هست. میخاهم نرخ حق الوکاله را بدانم تا در اسرع وقت این آقا را سرجایش بنشانم. ایشان چکی دست برادر من دارد که میخاسته با گروگان گرفتن چک را از برادرم به زور پس بگیره. چک هم دارای رسید است که بابت مطالبات برادرم پرداخت شده است.

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

مبلغ حق الوكاله بين هريك از وكلاي محترم دادگستري و موكلين متغير است و بصورت توافقي تعيين ميشود
لطفا به وكيل دادگستري مراجعه فرماييد

یک وکیل

نرخ حق الوکاله را بدانید که آن آقا را سرجایش بنشانید؟؟؟؟ مگر وکیل بقال و قصاب است یا قداره کش