مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در مغازه

سلام خسته نباشید سوالم این هست که بنده با دختر خالم شریک شدم در فروشگاه شوینده بهداشتی من 600 ملیون جنس داشتم ایشونم 600 ملیون پول آورد که مغازه رو اجاره کردیم یعنی پول ایشون رفته ب پول پیش اجاره مغازه خب از طرفی همسر ایشان هم اومده در مغازه کار کنه و حقوق بگیره بعد ولی من کار رو بلد هستم و تمام خریدو فروش و چک و مشتری ها مال بنده هستن و اینکه برداشت هم می‌کنند و شوهر ایشان حقوق میگیره میخوام بدونم چ جوری حساب کتاب کنیم یعنی اجناس من هست مغازه هم پولو ایشون دادم درصد تقسیم ب چه صورت هست لطفا دقیق راهنمایی کنید قراردی هم ننوشتیم میخوام فعلا بدونم ب چه صورت تقسم میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و