مشاوره حقوقی رایگان - عکاس

سلام
من عکاس هستم و سنم هم زیر 18 سال هست و میخواستم بپرسم اگر از مخاطب خانم عکس بگیرم و قبل از اینکه داخل پیجم بزارم یک ویس رضایت ازشون داشته باشم که بگن راضی ان که عکسشون رو پست کنم و اون عکس هارو پست کنم میتونن شکایت کنن
و اگر مخاطب خانم زیر 18 سال بود و ویس ازش داشتم پدر و یا خودش میتونه شکایت کنه
ممنون

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام بله طبق قانون حمایت از اطفال و نوجوانان افراد زیر 18 سال تحت حمایت هستند و رفتار شما می تواند وصف مجرمانه داشته باشد و امکان طرح دعوی علیه شما وجود دارد.