مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

بنده با فردی جهت کار آنلاین آشنا شدم که گفتن پول به حساب من واریز میکنن و من در عوض براشون ارز دیجیتال میخرم دو روز باهاشون همکاری کردم که از پلیس فتا زنگ زدن و حساب منو مسدود کردن و متوجه شدم که اون شخص کلاهبرداره و منو فریب داده آیا من میتونم دادخواست تنظیم کنم که آدرس کیف پول کلاهبردار سریعا به دستور قاضی مسدود بشه؟ چون 27 میلیون براشون ارز خریدم و وارد کیف پول اون شخص شده

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید اقدام به شکایت نمایید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

با سلام بله می توانید طرح دعوا کنید. سریعا اقدام حقوقی مناسب را انجام دهید درغیراینصورت شما در معرض اتهام بابت جرایم احتمالی ایشان قرار خواهید گرفت. چه بسا از این طریق، ایشان قصد پولشویی داشته است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شکایت کنید اما پلیس فتا به دفعات در این خصوص برای همه پیامک ارسال می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
نی توانید شکایت خود را پیگیری کنید