مشاوره حقوقی رایگان - خرید مغازه

سلام خسته نباشین... مادر من دو تا مغازه دارد که یکیش 10 متر و دیگری 25 متر است این دو باب مغازه با دو طبقه خانه یک جا میباشد این مغازه ها تو مسیر هستند درضمن هم تجاری هم سند دارند ولی به دلیل اینکه در مسیر قرار دارد ما تعهد به شهرداری ندادیم و من مغازه 10 متری را از مادرم به صورت قولنامه ای خریداری کردم و برادرم و خواهرم به عنوان شاهد پای قولنامه را امضا کردند ولی یکی از برادرام امضا نکرده میخواستم بدونم آیا به خاطر امضایی که برادر کوچکترم نکرده بعد از نبود مادرم من دچار مشکل میشوم یا خیر ...

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مادر مالک بوده باید سند رسمی تنظیم شود تا اعتبار قانونی داشته باشد