مشاوره حقوقی رایگان - خودروی توقیفی بدلیل مجرم بودن صاحب سند

باسلام و عرض خسته نباشید
یک خودرویی رو خریداری کردم با قولنامه.
صاحب اصلی خودرو معلوم نیست کجاست تا ماشین را به نامم بزند
اکنون ماشینم را بدلیل جرمی که صاحب سند مرتکب شده توقیف کرده اند. جرمش مشروبات الکلی هستش
صاحب سند با یک ماشین دیگر در جایی دیگر مشروبات الکلی بار زده و اکنون فراری هستش. و کلیه اموالش را توقیف کرده اند از جمله ماشین من که تقریبا دوساله دستمه.
در این میان ماشین من چگونه آزاد میشود؟ باتشکر از راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اعتراض ثالث اجرایی کنید. قولنامه و مدارک خرید را ارایه داده و درخواست آزادی خودرو کنید