مشاوره حقوقی رایگان - پیامک جعلی ثنا

سلام برای من از یک شماره شخصی یک پیامک اومد که شکایت برای شما ثبت شد منم کلیک کردم بعد اطلاعاتمو خاست شماره ملی و شماره تلفن که وارد کردم بعد یه اپلیکیشن دانلود شد و گفت 5تومن پرداخت کنید منم اطلاعات کارت بانکیمو وارد کردم اما رمز پویا رو وارد نکردم
چیزی هم از حسابم کم نشد میخاستم بدونم باید چکار کنم ممکنه خطری هنوز باشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فتا پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هدف از ارسال این پیامک اخذ وجه می باشد که شما پرداخت نکرده اید و مشکلی به نظر پیش نمیاد.
به هر حال اگر قصد پیگیری دارید می توانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

کلاهبرداری است
حتما به پلیس فتا مراجعه نمایید