مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام پیامکی از شماره شخصی با مضمون شکایت الکترونیکی علیه شما است با یه لینک برام ارسال شد
وارد لینک شدم گفت باید یه برنامه رو دانلود کنی، برنامه رو دانلود کردم ولی نصبش نکردم و بلافاصله فایل دانلود شده رو حذف کردم.
امکان کلاهبرداری و سرقت از حساب وجود داره؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

روی لینک ارسالی کلیک نکنید پیام جعلی ست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر روی لینک کلیک نکرده اید جای نگرانی نیست برای شما

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پیام جعلی است.رمزهای خود را عوض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
اگر اطلاعات بانکی وارد کردید یا موبایل بانک دارید امکان برداشت از حساب وجود دارد.

موفق باشید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.باتوجه به اینکه نصب نکردیداحتمال هک کم است امافوراًتمامی رمزهای بانکی و‌..خودتان راعوض کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که پرداختی نداشته باشید خالی شدن حساب بانکی شما منتفی می‌باشد.

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. متاسفانه امکان هک گوشی شما بسیار بالاست. هرگز بر روی هیچ لینک ناشناسی کلیک نکنید.