مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ثنا

سلام وقت بخیر برای من امروز این پیامک آمد آخرین اخطار ابـﻟاﻏی‍‌ـ‍‌ه علیه شما صادر گردید.
... با شماره شخصی منم زدم رو لینک کد ملی و اسم و فامیلمو خواست آیا کلاهبرداری هستش من از استرس سریع وارد لینک‌شدم آیا از این طریق میتونن حسابمو خالی کنن لطفا جواب بدین
پیش شماره شخصی بود

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست . اگر از شماره شخصی درخواست ارسال کد برای شما آمد آن کد را ارسال نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که از تلفن عدل ایران ارسال نشده باشد احتمال دارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله متاسفانه ، ابلاغیه های قانونی صرفا از سر شماره عدل ایران ارسال می گردد