مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت ایام طولانی بلاتکلیفی به مدت سه سال قبل از استخدام

سلام خسته نباشید. بنده از نیروهای حق التدریسی فنی حرفه ای هستم. خرداد 94 طبق مصوبه مجلس و تصویب نامه هیات وزیران از ما امتحان به عمل آمد تا تبدیل وضعیت شویم. مراحل مصاحبه عقیدتی و تخصصی را گذراندیم. و نتیجه نهایی قبولی ما در تاریخ 18 آذرماه اعلام شد. سازمان مذکور مکلف شده بو که تا سه ماه بعد از گزینش و اعلام نتایج نهایی (یعنی تا 18 اسفند سال 94) حکم کارگزینی ما را صادر کند. الان با گذشت دو سال هنوز بلاتکلیف هستیم و سازمان فنی حرفه ای بدلیل عدم وجود پست سازمانی اقدام به صدور حکم نمی کند. بنده در این مورد به دیوان عدالت اداری شکایت کردم رای بدوی به نفع بنده صادر شده ولی هنوز رای قطعی نیامده. من در دادخواست خود سه مورد را خواستار شده ام.1-الزام به تبدیل وضعیت 2- الزام به پرداخت خسارت دوران بلاتکلیفی 3-الزام به تکمیل سنوات بیمه تامین اجتماعی.
سوال من این است که آیا من از طریق شکایتی که انجام داده ام می توانم خسارت دوران بلاتکلیفی دو ساله خود (یعنی بلاتکلیفی از زمان مکلف شدن سازمان به صدور حکم کارگزینی تا زمان استخدام که البته هنوز استخدام میسر نشده) را از سازمان بستانم یا نه؟ با توجه به اینکه الان هم بصورت سالهای قبل بعنوان حق التدریس با سازمان همکاری دارم و بصورت ساعتی و با قرارداد همکاری میکنیم. ممنون از حوصله و متانت شما.

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا کسی پاسخ بدهد که آیا میتونم خسارت این دوران بلاتکلیفی را دریافت کنم یانه. ممنون

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست عزیز لطفا حکم بدوی دیوان را از طریق واتساپ شماره 09171200012 برای من ارسال کنید تا پاسخ لازم را اعلام کنم ممنون