مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

سلام بنده قصد جدایی از همسرم را دارم ولی یک مشکلی باعث شده که طلاق را به تاخیر بندازم ..
اینکه همسرم و پدرم خانه که هردو در ان سکونت داریم شریک هستند سه دونگ سه دونگ.. یعنی در یک طبقه ما هستیم و در طبقه دیگر خانواده بنده سکونت دارند.
خواستم ببینم با درخواست طلاق بنده آیا مشکلی برای خانه پدرم ایجاد میشه؟ اصلا راه حلی برای این مشکل هست ؟
بنده حتی حاضر هستم بخاطر اینکه همسرم مشکلی ایجاد نکند از تمام حقوقم و مهریه ام بگذرم ..

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر هیچ مشکلی ایجادنمیشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طلاق شنا مشکلی در مالکیت پدرتان ایجاد نمیکند. اما میتواند درخواست فروش مال مشاع را بخواهد