مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین بخاطر مهریه بعد از چهارسال

باسلام و خداقوت، بنده سال 99 همسرم رو طلاق دادم البته ایشون طلاق گرفتن باکمک قاضی و پارتی های گردن کلفتی که داشت، قبل از طلاق خونه خریدم بنام خانمم زدم که اونم بردقاضی حتا لباسای تنم که توی اون خونه بود رو به خانمم داد،مهریه اش هم 90 سکه بود که گفتم ندارم شد 40 سکه که سالی یه سکه بهش بدم هرسالی رفتم دادگاه مهریه بدم ایشون نیومد، الان بعد چهارسال که مجدد ازدواج کردم اون ماشین ام رو توقیف کرد، تورابخدا بگید چیکارکنم کجا برم، این زن نه میاد مهریه اش رو بگیره نه رضایت میده لج کرده، بخدا خسته شدم

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر شما اقساط مهریه رو به موقع بحساب دادگاه واریز کنید نیازی به رضایت ندارید